Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΠΕΝΝΕΣ


ΥΛΙΚΑ:
ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΕΝΝΕΣ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΛΤΕ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΜΠΑΧΑΡΙ, ΚΑΝΕΛΛΑ
ΝΕΡΟ
ΑΥΓΑ
ΔΥΟ ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΑ
ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΓΑ
ΑΛΕΥΡΙ,ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΒΟΥΤΥΡΟ
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΩΣΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ, ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ (ΤΟ ΜΙΣΟ), ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΙΜΑ, ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΩΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου