Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΠΟΥΤΙΓΚΑ


ΥΛΙΚΑ:
ΔΕΚΑ ΑΥΓΑ
ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΔΑ
ΚΑΝΕΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ, ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΥΛΙΚΑ:
ΔΥΟ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΔΥΟ ΣΑΝΤΙΓΕΣ ΓΚΑΡΝΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΥΛΙΚΑ:
ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΓΑΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΡΕΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου