ΥΛΙΚΑ:
ΠΕΝΝΕΣ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΜΠΕΙΚΟΝ
ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ
ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ
4ΑΥΓΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡςΤΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ, ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου